factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?
Online billing and payment

Facturare și încasare online

Te bate gândul să treci sau nu la facturarea online? Sunt o mulțime de avantaje, şi poate chiar e momentul. E destul de simplu, te înscrii aici și ai 3 luni gratuite în care poți testa aplicația să vezi dacă ți se potrivește.


Una e să facturezi, alta să şi încasezi ... Există modalități 'clasice' prin care clientul îți poate achita factura - de exemplu: cash cu chitanță, ramburs prin curier, transfer bancar sau depunere numerar la ghișeul unei bănci - dar oferim şi o soluţie complet automatizată de plată cu cardul prin integrarea cu mobilPay.

Activând integrarea cu mobilPay vei avea pentru fiecare factură sau proformă un link de plată online. Acesta va fi inclus automat şi în mailurile şi notificările trimise. Tot ce are nevoie clientul tău este o conexiune la internet și un card bancar. Plata se înregistrează automat, factura se închide, se trimit automat confirmări pe email.

Pentru a beneficia de acest serviciu, mai întâi de toate trebuie să ai un cont la mobilPay.

În cadrul contului tău mobilPay va trebui urmezi paşii pentru crearea unui cont comerciant, care trebuie testat şi activat de către mobilPay. După activare trebuie doar să ne comunici niște date din contul tău de mobilPay pentru facilitarea integrării cu factureaza.ro.

Acestea sunt:

  • identificator cont comerciant
  • certificat digital mobilPay (cheia publică)
  • certificat cont comerciant (cheia privată)

Pentru siguranța datelor, este foarte important să transmiți aceste date într-un mod securizat - deci nu pur și simplu pe mail! Un exemplu este trimiterea lor într-o arhivă parolată pe integrations@factureaza.ro iar parola printr-un Whatsapp sau SMS la +40 728 860780 sau orice alt mod sigur - ne adaptăm şi te ajutăm.

Noi vom efectua setările necesare pentru integrarea procesatorului de plăți, testăm și te vom anunța când este activat.