factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Facturare și încasare online (mobilPay, Stripe)

Una e să facturezi, alta să şi încasezi ... aşa că îţi oferim o soluţii complet automatizate de plată online prin integrări cu procesatorii de plăţi online mobilPay şi Stripe .
Activând integrarea cu unul din procesatorii de plăţi vei avea pentru fiecare factură sau proformă un link de plată online. Acesta va fi inclus automat şi în mailurile şi notificările trimise. Clientul tău va putea plăti online cu card bancar sau alte modalităţi acceptate de procesatorii de plăţi. Plata se înregistrează automat, factura se închide, se trimit automat confirmări pe email. Fără alte intervenţii sau bătăi de cap.


Încasare facturi prin mobilPay

Trebuie să ai sau să îţi creezi un cont la mobilPay.

În cadrul contului tău mobilPay va trebui urmezi paşii pentru crearea unui cont comerciant, care trebuie testat şi activat de către mobilPay. După activare trebuie doar să ne comunici niște date din contul tău de mobilPay pentru facilitarea integrării cu factureaza.ro.

Încasare facturi prin Stripe

Trebuie să ai sau să îţi creezi un cont la Stripe.

După înscriere şi validarea detaliilor firmei, va fi nevoie de următoarele date din contul tău de Stripe pentru integrarea cu factureaza.ro.

  • identificator cont comerciant
  • certificat digital mobilPay (cheia publică)
  • certificat cont comerciant (cheia privată)

Instructiuni detaliate despre paşii necesari activării integrării cu mobilPay găseşti aici .

  • publishable key (cheia publică)
  • secret key (cheia privată)
  • webhook signing secret

Instructiuni detaliate despre paşii necesari activării integrării cu Stripe găseşti aici .

Îţi punem la dispoziţie o interfaţă prietenoasă şi intuitivă pentru a introduce datele necesare integrării. Atât transferul acestora cât şi stocare se realizează criptat.
Alternativ îţi oferim posibilitatea de a ne comunica datele necesari integrării într-un mod securizat - deci nu pur și simplu pe mail! Un exemplu este trimiterea lor într-o arhivă parolată pe integrations@factureaza.ro iar parola printr-un Whatsapp sau SMS la +40 728 860780 sau orice alt mod sigur - ne adaptăm şi te ajutăm.

Poţi activa şi ambii procesatori de plată. În acest caz poţi selecta pentru fiecare client platforma potrivită de plată online. De exemplu, pentru clienţi din România mobilPay , iar pentru cei din afara ţării Stripe .