factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?
Question mark mobile

Întrebări frecvente

Hand blue rtl Înapoi la listă

Integrarea cu Mobilpay

Îţi oferim soluţii complet automatizate de plată online prin integrări cu procesatorii de plăţi online mobilPay şi Stripe.

Activează integrarea cu unul dintre procesatorii de plăți menționați mai sus și vei avea pentru fiecare factură sau proformă un link de plată online. Astfel, în emaill-urile și notificările trimise va fi inclus automat și link-ul de plată.

Factura / proforma va putea fi achitată de către client cu card bancar sau alte modalităţi acceptate de procesatorii de plăţi. Integrarea mobilPay sau Stripe (în funcție de nevoi), are și avantajul înregistrării automate și imediate a plății, factura se închide și se trimit automat confirmări pe email.

Pentru a configura şi activa funcţia de încasare online a facturilor înainte de toate trebuie să ai un cont la mobilPay. În cadrul contului tău mobilPay va trebui să urmezi paşii pentru crearea unui cont comerciant, care trebuie testat şi activat de către mobilPay.

Pentru activarea încasării facturilor folosind serviciile mobilpay este necesar să ne puneți la dispoziție următoarele: - Identificator cont comerciant - Certificat digital mobilPay (cheia publică) - Certificat cont comerciant (Cheia privată)

Acestea se vor completa după activare, în câmpurile de mai jos cu date din contul tău de mobilPay pentru facilitarea integrării cu factureaza.ro.

Integrarea cu Mobilpay - pasul 1

Integrarea cu Mobilpay - pasul 2

După ce MobilPay este activ poți modifica oricând setările în formular. În imaginea de mai jos poate fi observat statusul activ, precum și informații despre setările pe care le poți efectua.

Integrarea cu Mobilpay - pasul 3

În afară de statusul ACTIV, poți întâmpina alte trei statusuri în legătură cu MobilPay. În funcție de acesta, urmează acțiunile indicate.

  • În curs de activare (este necesar să așteptați, mobilpay nu a fost încă activat)
  • Nu a fost aprobat (în acest caz luăm noi legătura cu tine sau poți cere mai multe informații la adresa de email menționată în textul de atenționare)
  • Dezactivat (Poți oricând reaplica pentru mobilpay completând formularul)

Vă urăm spor și multe facturi încasate!

Hand blue rtl Înapoi la listă