Prima lună gratuită

După prima lună poți alege unul dintre abonamente plătite, în funcție de nevoile tale.

Tipuri de abonamente

Gratuit
Basic
Standard
Business
Premium
Preț lunar
Poți să treci oricând la alt tip de abonament
   gratuit    12 RON 35 RON 70 RON 100 RON
Documente incluse în abonament Numărul de documente este calculat ca suma numărului de facturi, proforme, chitanțe, avize emise intr-o lună. 5251002501000

Trebuie să accept un contract pe termen lung ?

Nu. Plătești doar cât timp folosești serviciul. Factura se emite la alegerea ta: lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Poți alege să plătești în avans cu următoarele reduceri: pe 12 luni primești o reducere de 10%, pe 6 luni 7.5% iar pe 3 luni 5%. Din cauza comisionelor bancare abonamentul Basic nu se poate achita lunar.

Ce fac dacă am nevoie de mai multe documente ?

Dacă depășești numărul de documente alocat, vei plăti 1 RON pentru fiecare document adițional. Alternativ poți trece la un abonament care include mai multe documente, dacă abonamentul actual nu se potrivește nevoilor tale.

Cum pot plăti factura ?

Abonamentul îl poți achita în contul nostru de la ING afișat pe factură ( RO45 INGB 0000 9999 0357 2999 ) sau online (folosim serviciul payu).

Ce fac dacă am nevoie de mai mulți utilizatori ?

Dacă depășești numărul de utilizatori alocat, vei plăti 6 RON pentru fiecare utilizator adițional. Alternativ poți trece la un abonament mai mare, dacă abonamentul actual nu se potrivește nevoilor tale.

Pot schimba tipul de abonament ?

Da, oricând. Dacă nu mai ai nevoie de serviciul nostru, poți trece la abonamentul gratuit, păstrându-ți toate documentele emise.

Cine folosește factureaza.ro ?

Peste 21.000 de firme din diverse domenii au emis până acum peste 1.450.000 de facturi, chitanțe, facturi proforme și avize.
Totalul facturat până acum depășește 2.324 Milioane EUR