factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Noutăți factureaza.ro

4 apr
2024

Raport detaliat de vânzări pe tip de produs

Poți rula din aplicație un raport detaliat de vânzări pe tip de produs, pe un anumit interval de timp. Raportul conține codul de produs, denumirea produsului, cantitatea vândută, totalul facturat cu TVA, totalul facturat fără TVA, totalul încasat. De asemenea, ai câte o pagină separată în care vânzările sunt defalcate pe an, respectiv pe lună.

3 apr
2024

Export arhivă eFacturi transmise și preluate

Ai opțiunea să selectezi și să exporți ca arhivă zip oricâte e-Facturi dorești, fie că sunt e-Facturi transmise în SPV, sau preluate de la furnizori. Pentru fiecare e-Factură exportată, arhiva conține fișierul XML și semnătura. Sau, dacă nu a fost validată de ANAF, în loc de semnătura, vei găsi mesajul de eroare.

22 mar
2024

Găsește orice e-Factură din cont după index

Folosind opțiunea de căutare rapidă din cont, găsește e-Facturile (atât pe cele transmise, cât și pe cele preluate de la furnizori) după indexul de încărcare sau descărcare.

8 mar
2024

Referințe la e-Factura stornată și e-Factura corectată în fișierul XML UBL

Am adăugat câmpuri noi la generarea fișierului XML UBL pentru e-Factura. Acum fișierul XML pentru e-Factura poate conține referințe (numărul și data emiterii) la una sau mai multe facturi anterioare care au fost stornate sau corectate prin factura actuală. Pentru stornări, câmpurile se pre-completează automat.

22 feb
2024

Infrastructură extinsă pentru o viteză mai mare de reacție a aplicației

Odată cu creșterea rapidă (conturi, utilizatori, volum documente) generată de integrarea cu e-Factura, o opțiune prin care utilizatorii pot să transmită dar și să preia automat e-Facturi din SPV ANAF, am hotărât că e momentul să investim în extinderea infrastructurii. Rezultatele s-au văzut rapid în viteza de reacție cu care aplicația răspunde acum la orice tip de cerere și acțiune în cont.

13 feb
2024

Status e-Factura dintr-o privire

O singură privire în lista ta de facturi e suficientă ca să identifici statusul e-Factura al documentelor. În dreptul fiecăruia găsești un identificator vizual specific, care desemnează dacă factura a fost trimisă la e-Factura, sau dacă a fost acceptată, validată ori respinsă.

31 ian
2024

Index de încărcare și descărcare e-Factura în mailul de trimitere a facturii PDF spre client

Dacă ai activat integrarea e-Factura în contul tău pe factureaza.ro, mailul prin care o factură în format PDF este trimisă către client poate să conțină inclusiv indexul de încărcare și indexul de descărcare a e-Facturii aferente. Cu această informație clientul tău va identifica ușor e-Factura în SPV ANAF.

30 ian
2024

Preluare automată a e-Facturilor de furnizori

Activează integrarea e-Factura pe factureaza.ro ca să transmiți e-Facturi în SPV, dar și să primești automat e-Facturi de la furnizorii tăi (în format PDF și XML). Pe factureaza.ro ai tot ce ține de e-Factura într-un singur loc.

29 ian
2024

Gestionează documentele de la furnizori

Secțiunea nouă, Furnizori, îți permite să gestionezi orice facturi, proforme sau comenzi primite de la furnizorii tăi. Mai mult, dacă ai integrarea e-Factura activă, tot aici vei găsi și e-Facturile de furnizori (în format XML și PDF) preluate automat din SPV-ul afacerii tale.

9 ian
2024

Criterii noi de filtrare a documentelor (util e-Factura)

Pentru e-Factura, dar nu numai, am adăugat două criterii noi de filtrare a documentelor. Acum poți căuta printre documentele tale atât după tipul de client (persoană fizică sau persoană juridică), cât și după țara clientului. După cum știm, la e-Factura se trimit doar facturile dintre două persoane juridice, ambele cu sediul în România.

15 dec
2023

Noi opțiuni pentru eficientizarea e-Factura

Am adăugat facilitatea de a completa câmpurile pentru e-Factura direct din formularul de creare sau editare a facturii (datele completate se preiau automat dacă alegi ulterior să copiezi sau să clonezi factura). Din același formular de creare sau editare a facturii mai poți să programezi transmiterea automată e-Factura în SPV ANAF (pentru utilizatorii care au activat integrarea cu e-Factura). Nu în ultimul rând, facturile recurente emise dintr-un abonament vor prelua automat parametrii e-Factura pe care i-ai definit atunci când ai creat un template de factură pentru abonament.

25 oct
2023

Export îmbunătățit al facturilor pentru Winmentor

Pentru Winmentor, atunci când exporți din factureaza.ro facturi care sunt emise pe serii diferite, facturile respective se exportă grupat, în fișiere separate pe serie, pe care le vei importa apoi în Winmentor pe rând.

6 oct
2023

Factureaza.ro este integrat cu Ciel

Ții contabilitatea afacerii tale în Ciel? Începând de azi poți exporta documentele emise prin factureaza.ro în formatul specific pentru Ciel. Intri apoi în Ciel și imporți fișierele rezultate. Valabil și pentru SAGA & Winmentor.

4 oct
2023

Fișe exhaustive pentru toți clienții tăi

Pe lângă detaliile de contact ale clientului, datele fiscale și cele statistice de la ANAF, documentele standard și toate proiectele pe care le-ai pontat pentru client (dacă folosești opțiunea de pontaj), fiecare fișă de client care se exportă în format PDF va mai include și lista tuturor documentelor emise (facturi, proforme, avize, chitanțe, comenzi), precum și toate abonamentele achiziționate de clientul respectiv (dacă vinzi servicii în regim de abonament).

27 sep
2023

Documente standard în fișa de client

Am adăugat o secțiune nouă, dedicată documentelor standard, în fișa de client.