factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Noutăți factureaza.ro

25 oct
2023

Export îmbunătățit al facturilor pentru Winmentor

Pentru Winmentor, atunci când exporți din factureaza.ro facturi care sunt emise pe serii diferite, facturile respective se exportă grupat, în fișiere separate pe serie, pe care le vei importa apoi în Winmentor pe rând.

6 oct
2023

Factureaza.ro este integrat cu Ciel

Ții contabilitatea afacerii tale în Ciel? Începând de azi poți exporta documentele emise prin factureaza.ro în formatul specific pentru Ciel. Intri apoi în Ciel și imporți fișierele rezultate. Valabil și pentru SAGA & Winmentor.

4 oct
2023

Fișe exhaustive pentru toți clienții tăi

Pe lângă detaliile de contact ale clientului, datele fiscale și cele statistice de la ANAF, documentele standard și toate proiectele pe care le-ai pontat pentru client (dacă folosești opțiunea de pontaj), fiecare fișă de client care se exportă în format PDF va mai include și lista tuturor documentelor emise (facturi, proforme, avize, chitanțe, comenzi), precum și toate abonamentele achiziționate de clientul respectiv (dacă vinzi servicii în regim de abonament).

27 sep
2023

Documente standard în fișa de client

Am adăugat o secțiune nouă, dedicată documentelor standard, în fișa de client.

22 sep
2023

Extra automatizare pentru proformele sau comenzile emise prin abonamente

Dacă emiți automat proforme sau comenzi recurente prin opțiunea de abonamente, poți seta aplicația ca, ori de câte ori se asociază o plată unei proforme sau unei comenzi, această plată să genereze automat o factură.

21 sep
2023

Factureaza.ro este integrat cu Winmentor

Ții contabilitatea afacerii tale în programul de conta Winmentor? Începând de azi poți exporta documentele emise prin factureaza.ro în formatul cerut de Winmentor. Intri apoi în Winmentor și imporți fișierul rezultat. Valabil și pentru SAGA & Ciel.

15 sep
2023

Comenzi flexibile, ușor de adaptat în funcție de ce ai nevoie

Secțiunea Comenzi îți permite să generezi și să personalizezi o variație mare de documente, fie că e vorba despre documente de vânzare (ofertă, comandă, notificare de plată etc) sau de achiziție (cerere de ofertă, comandă de achiziție, comandă de stoc etc).

12 sep
2023

Demarcatoare noi

Când editezi texte pentru mailurile care însoțesc documentele, sau pentru notele de antent sau de subsol ale documentelor, demarcatoarele SUMA_TOTALA, TOTAL_DOCUMENT şi TOTAL_AMOUNT se vor înlocui cu suma totală a documentului emis.

11 sep
2023

Extindere plugin Woocommerce

Plugin de woocommerce extins ca să permită retrimiterea pe mail spre clienți a facturilor generate din comenzile online (una câte una sau mai multe odată).

4 sep
2023

Notificare la integrarea cu Stripe

Sistem de avertizare la integrarea cu Stripe dacă valoarea totală de pe o factură generată în urma unei încasări online nu corespunde cu suma încasată.

31 aug
2023

Exporturi din XML UBL în PDF

Adaptarea implementării e-factura pentru ca exporturile din format XML UBL în format PDF să funcționeze optim cu diversele soluții de generare a PDF-urilor.

18 aug
2023

Filtre dedicate dacă trimiți facturile în SPV ANAF prin sistemul eFactura

Verifică statusul e-facturilor tale cu ajutorul filtrelor ca să știi mereu în ce stadiu se află și dacă există erori. Ai la dispoziție următoarele filtre: "fără eFactura", "trimisă fără erori", "trimisă cu erori", "acceptată la eFactura", "neacceptată cu erori".

16 aug
2023

Exportă sau transmite la ANAF sute de e-facturi odată

Selectează și descarcă din aplicație sau transmite direct în SPV ANAF până la 200 de e-facturi odată. În cazul în care trebuie să lucrezi cu mai mult de 200 de facturi, poti face mai multe exporturi / trimiteri folosind, de exemplu, filtrarea după data de emitere a facturilor.

7 aug
2023

Management mai simplu al abonamentelor

Am simplificat interfața prin care poți alege sau schimba tipul de abonament. Ai toate detaliile într-un singur loc, aliniate într-un tabel clar, care te ajută să compari opțiunile și să alegi abonamentul potrivit afacerii tale.

21 iul
2023

Formate noi pentru upload logo și ștampilă

Pe lângă .jpg, .jpeg și .png, de acum poți încărca logo și ștampila în aplicație și în formatele .webP sau .pfd.