factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Noutăți factureaza.ro

10 ian
2023

Extindere drepturi/permisii pentru utilizatori

Drepturile utilizatorilor contului tău vor putea fi configurate mai granular şi anume anume, poţi determina individual per utilizator dacă:

  • poate adăuga plăţi la facturile, proformele şi comenzile tale
  • poate şterge facturile şi celelalte document create
  • poate vizualiza ceilalţi utilizatori
5 ian
2023

Extindere integrare Stripe - emitere facturi în urma plăţilor

Am extins integrarea cu procesatorul de plăţi online Stripe, astfel încât de acum se pot crea facturi automat pentru toate plăţile făcute din Stripe.

Informaţiile relevante pentru factură se vor prelua din metadatele regăsite în payload-ul callback-urilor Stripe. Am adaptat plugin-urile de ecommerce pentru noul mod de interacţiune cu Stripe.

16 noi
2022

Un nou tip de document: comenzile

De acum poţi crea un nou tip de document, şi anume comanda. Acestea pot fi ulterior transformate in factură sau aviz. Deasemenea ai posibilitatea de a genera automat o factură corespunzătoare la încasarea plăţii pentru o comandă.

Acest flux de lucru este foarte util în cazul în care vrei să emiţi facturile doar după încasarea banilor. Evident comenzile pot fi la rândul lor fi plătite cu cardul de către clienţii tăi.

Aici poţi vedea nişte exemple de comenzi.

7 oct
2022

Extindere funcţii trimitere facturi pe mail

La trimiterea facturilor pe mail către mai mulţi destinatari ai la dispoziţie o setare prin care poţi alege metoda de trimitere: CC (toți destinatarii iși vor cunoaște reciproc adresele) sau BCC (destinatarii nu iși vor cunoaște reciproc adresele).
Deasemenea poţi alege să programezi trimiterea de facturi multiple pentru mai târziu în locul trimiterii instantanee.

13 sep
2022

Export facturi în formatul e-factura (UBL XML) prin API

Exportul facturilor în formatul e-factura (UBL XML) este disponibil şi prin API-ul GraphQL. Deasemenea poţi accesa tranzacţiile cu infrastructura e-factura(ANAF) prin API. Detalii aici.

11 sep
2022

Coduri clasificare produs CPV şi NC

Poţi asocia fiecărui produs unul din codurile CPV sau NC. Acestea se vor prelua automat în facturi, iar valorile corespondente vor fi disponibile la exportul în formatul e-factura (UBL XML).

16 aug
2022

Rularea de abonamente multiple cu un singur click

Dacă ai definit mai multe abonamente poţi de acum să le rulezi pe toate deodată. Astfel se eficientizează şi mai mult procesul de emitere periodică automată a facturilor către abonaţii tăi.

21 iul
2022

Integrare automată e-factura folosind API-ul ANAF cu autentificare prin OAuth2

Integrarea automată cu e-factura este disponibilă și o poți activa foarte ușor. După activarea integrării vei putea trimite facturile către către e-factura printr-un singur click direct din aplicaţie. Detalii aici.

12 mai
2022

Export facturi în format Excel, varianta extinsă

Îţi punem la dispoziţie un export extins în format Excel care este util mai ales în cazul facturilor cu 2 monede. Toate valorile numerice (Total, TVA, etc ...) sunt disponibile în ambele monede. Atfel poţi de exemplu însuma TVA-ul în Lei pentru facturile emise în EURO şi Lei. În plus exportul conţine date suplimentare ale facturii precum limba, cursul de schimb şi punctul de lucru.

15 apr
2022

Integrare cu e-Factura

Integrare cu e-Factura. De acum poţi trimite toate facturile tale la e-Factura fără bătăi de cap. Detalii aici.

6 apr
2022

Extindere sistem de drepturi pentru restrictionarea accesului la puncte de lucru

Poţi asocia fiecărui utilizator unul sau mai multe puncte de lucru pe care le va putea selecta când emite facturi sau alte documente.

9 feb
2022

Adaugă conturi bancare mai simplu

Direct din formularul de facturi poţi acum defini bănci şi conturi bancare noi

21 ian
2022

Programează trimiterea pe email a facturilor (trimite mai târziu)

Poţi selecta data şi ora la care vrei să trimiţi factura, proforma sau celelalte documente.

18 ian
2022

Extindere export SAGA

Exportul facturilor în SAGA conţine de acum - pe lângă fişierele XML cu datele individuale ale facturilor - un fişier XML cu datele colecţiei tuturor facturilor.

14 ian
2022

Formatul valorilor numerice din facturi

Configurează delimitatorul zecimalelor, al miilor şi numărul de zecimale al valorilor numerice din facturi şi celelalte documente. Detalii aici.