factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Noutăți factureaza.ro

31 aug
2023

Exporturi din XML UBL în PDF

Adaptarea implementării e-factura pentru ca exporturile din format XML UBL în format PDF să funcționeze optim cu diversele soluții de generare a PDF-urilor.

18 aug
2023

Filtre dedicate dacă trimiți facturile în SPV ANAF prin sistemul eFactura

Verifică statusul e-facturilor tale cu ajutorul filtrelor ca să știi mereu în ce stadiu se află și dacă există erori. Ai la dispoziție următoarele filtre: "fără eFactura", "trimisă fără erori", "trimisă cu erori", "acceptată la eFactura", "neacceptată cu erori".

16 aug
2023

Exportă sau transmite la ANAF sute de e-facturi odată

Selectează și descarcă din aplicație sau transmite direct în SPV ANAF până la 200 de e-facturi odată. În cazul în care trebuie să lucrezi cu mai mult de 200 de facturi, poti face mai multe exporturi / trimiteri folosind, de exemplu, filtrarea după data de emitere a facturilor.

7 aug
2023

Management mai simplu al abonamentelor

Am simplificat interfața prin care poți alege sau schimba tipul de abonament. Ai toate detaliile într-un singur loc, aliniate într-un tabel clar, care te ajută să compari opțiunile și să alegi abonamentul potrivit afacerii tale.

21 iul
2023

Formate noi pentru upload logo și ștampilă

Pe lângă .jpg, .jpeg și .png, de acum poți încărca logo și ștampila în aplicație și în formatele .webP sau .pfd.

12 iul
2023

Suport extins pentru emiterea automată de facturi din încasările online prin Stripe

Dacă generezi automat facturi din încasări online prin Stripe, am îmbunătățit integrarea ca să includă și mai multe sisteme ecommerce.

4 iul
2023

Emitere facturi pentru orele lucrate direct din fișa client

Folosești pontajul? Cu un singur click emiți facturi (sau proforme și comenzi) pe baza orelor lucrate direct din fișa de client.

26 iun
2023

Îmbunătățirea preluării datelor la facturile generate automat din încasările online prin Stripe

Am îmbunătățit modul de colectare a datelor despre client și despre produsele/serviciile achitate de client, atunci când factura este emisă dintr-o încasare prin Stripe.

20 iun
2023

Retrimitere automată facturi la e-Factura în caz de erori temporare la infrastructura IT a ANAF

Dacă în infrastructura IT apar erori temporare de transmitere către SPV Anaf, factureaza.ro va încerca retrimiteri automate și te va notifica pe email.

16 iun
2023

Fișa client conține proiectele și pontajele

Fișa de client conține două secțiuni noi: proiecte și pontaje. Vei regăsi aceste detalii inclusiv în fișa de client care se exportă în format PDF.

6 iun
2023

Importuri Excel smart

Atunci când pregătești un fișier de import (poziții de factură, clienți, produse sau pontaje), aplicația identifică și asociază corect coloanele din tabelul de import. Nu mai e nevoie să urmezi șabloane rigide de import. Pregătește fișierul cum îți este mai ușor, iar factureaza.ro va ști să interpreteze datele furnizate de tine. Iar dacă apar ambiguități, poți corecta asocierea coloanelor înainte de rutina de import.

31 mai
2023

Pontajul a devenit și mai ușor

Când vrei să adaugi un pontaj, anumite câmpuri vor fi precompletate cu date preluate din pontajele introduse recent. Astfel, procesul va deveni mai simplu și rapid, mai ales la introducerea de pontaje multiple. Iar în cazul în care datele precompletate de aplicație nu se potrivesc nevoilor tale, le poți schimba foarte ușor.

22 mai
2023

Import pontaje din Excel

De acum poți importa pontajele tale din fișiere Excel, OpenOffice, LibreOffice sau Google Sheets.

17 mai
2023

Notificări status trimitere facturi pe mail

Se întâmplă să trimiți facturile direct din aplicație și să greșești la introducerea adreselor de email sau să fie probleme cu serverele de email ale clientului.
De acum vei fi notificat automat dacă email-ul tău cu factura nu a fost livrat, indiferent dacă problema este temporară și se încearcă retrimiterea în mod automat, sau dacă este vorba de o eroare permanentă.

24 apr
2023

Generează automat facturi din încasările online prin Stripe

Dacă procesul tău de încasare se bazează inițial pe plata online prin Stripe, ai acum posibilitatea de a genera și de a trimite automat factura corespunzătoare tranzacției clientului.
Această facilitate funcționează cu orice platformă care implementează plăți prin intermediul Stripe, inclusiv cu pluginul nostru de woocommerce.