factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Întrebări frecvente

Înapoi la listă

Înscrierea pe factureaza.ro

Dacă dorești să te înscrii pe factureaza.ro trebuie să urmezi câțiva pași. Te rugăm să fii atent la datele de conectare pe care le introduci, deoarece vei avea nevoie de ele și când te vei loga în viitor. Procesul este simplu, în primul rând trebuie să accesezi link-ul https://factureaza.ro/.

Din această pagină dai click pe meniul indicat, apoi seletezi butonu l'Înscrie-te' După cum se poate vedea în imagine, poți accesa și lista de prețuri de aici.

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 1

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 2

Completează apoi în pagina nou deschisă CIF-ul. Din aceeași pagină poți adăuga și o firmă din afara României, dai doar click pe butonul corespunzător. Dacă firma ta este nouă este posibil ca datele să nu fie preluate automat, caz în care este necesară introducerea lor manuală.

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 3

După completarea CIF-ului vor apărea datele firmei tale precum în imagine.

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 4

Ultimul pas este să setezi parola, accepți Politica de Confidențialitate precum și Acordul de Prelucrare a Datelor. Poți vizualiza și un exemplu de factură înainte de înscriere. Dai apoi click pe butonul 'înscrie-te' și gata.

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 5

Înscrierea pe factureaza.ro - pasul 6

Poți începe să adăugi facturi după adăugarea seriei. Citește mai multe despre asta: cum adaug o serie de facturi; ce este o serie de facturi, decizie internă pentru seriile de facturi.

Mulțumim pentru alegerea făcută și spor la facturat!

Înapoi la listă