Termeni și condiții

Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, produse sau servicii prin acest site.

Termeni și condiții

S.C Cubus Arts S.R.L oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului factureaza.ro doar sub rezerva acceptării de către tine a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea sau obținerea oricărui conținut, date, materiale, informații, produse sau servicii prin factureaza.ro, ești de acord să respecți acești Termeni. S.C. Cubus Arts S.R.L își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și de a retrage în parte sau în întregime Termenii și Condițiile. În cazul în care nu ești de acord, te rugăm să părăsești imediat site-ul factureaza.ro

Utilizarea serviciului nostru implică acceptarea în întregime a acestor Termeni de utilizare.

Principii de interpretare

Cuvintele folosite în cadrul contractual curent (Termeni și Condiții, Contract, eventualele acte adiționale și Anexe) în forma la singular, vor include și pluralul, cuvintele folosite în forma la plural vor include și singularul și utilizarea unui termen la un gen va include și celalalt gen. Cuvintele care denotă persoane și adresări la persoana a doua, vor include persoane fizice, persoane juridice, corporații, asociații precum și orice altă formă de asociere juridică și comercială. Termenii "includ" și "inclusiv" au semnificația de enumerare și nu de limitare și nu vor fi interpretați restictiv. Orice referință la "anexa" sau "act adițional" este efectuață în conformitate cu o anexă sau act adițional al contractului de adeziune.

Utilizarea site-ului factureaza.ro

Ești responsabil pentru păstrarea securității și condifențialității informațiilor de acces pe acest site (parole și nume de utilizator, precum și orice alte modalități de autentificare și accesare a serviciilor factureaza.ro). Dacă ai înstrăinat sau ți-au fost sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul tău, vei fi răspunzător de utilizarea acestora, indiferent dacă aceasta se face cu sau fără voia ta. Ești de acord să fii responsabil pentru toate activitățiile desfășurate pe acest site, factureaza.ro. Serviciul poate fi folosit doar pentru emiterea de facturi sau alte tipuri de documente în condițiile legii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru facturile sau alte document emise sau tipărite de tine folosind acest serviciu. Serviciul nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activități care ar insemna o încălcare a legii. Dacă se constată că ai folosit acest serviciu pentru activități care contravin legilor în vigoare îți vom restricționa accesul la acest serviciu.

Ești responsabil de păstrarea în siguranță a datelor de acces la serviciu (parole etc), precum și de utilizarea serviciului în concordanță cu legile în vigoare.

Din momentul creării unui cont pe site-ul factureaza.ro vei beneficia de o perioadă de gratuitate de 1 lună în care vei putea folosi serviciul fără restricții. După această perioadă poți opta pentru unul din conturile plătite conform grilei de prețuri sau pentru contul gratuit, limitat în funcționalitate.

S.C. Cubus Arts S.R.L își rezervă dreptul de a restricționa accesul la contul tău în următoarele cazuri:

 1. încercarea de fraudă sau frauda de a emite facturi false sau ilegale, despre care S.C. Cubus Arts S.R.L a luat cunoștiință prin orice mijloace

 2. încercarea de fraudă sau frauda de a ocoli măsurile de securitate ale site-ul, de a sustrage informații despre alți utilizatori

 3. încercarea de fraudă sau frauda de a copia site-ul și de a-l reproduce în întregime sau în parte, accesul neautorizat - inclusiv tentativa - pe serverele S.C. Cubus Arts S.R.L

 4. crearea de conturi multiple pentru aceeași persoană juridică cu scopul de a beneficia în multiple rânduri de perioada de gratuitate.

 5. întreprinderea de acțiuni care afectează buna funcționare a site-ului factureaza.ro

 6. întreprinderea de alte acțiuni care pot fi considerate abuzuri de către S.C. Cubus Arts S.R.L

Ne rezervăm dreptul de a restrictiona accesul la serviciul factureaza.ro în cazul comiterilor de abuzuri, fraude sau tentative de acces neautorizat.

Poți solicita printr-o cerere scrisă, semnată și stampilată ștergerea tuturor datelor asociate contului tău. O astfel de cerere implică sistarea imediată a furnizării de servicii către tine.

Îți asigurăm dreptul de a șterge toate datele și documentele tale din sistemul nostru.

Servicii de plată online

Serviciului factureaza.ro pune la dispoziție funcții de conectare și comunicare automată cu servicii externe de plată online. Activând funcția de încasare facturi online, facturile emise de tine vor putea fi plătite online, iar plata se va îngresitra automat. Pentru activarea funcției de încasare facturi online trebuie să fii înregistrat la un serviciu extern de plată online. Factureaza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru relația ta cu procesatorii de plăți sau pentru buna funcționare a serviciilor procesatorilor de plăți.

Poți activa funcția de plată online a facturilor tale.

Procesatorul de plăți partener al serviciului factureaza.ro este PAYU. Mai multe informații găsești aici: www.payu.ro.

Serviciului factureaza.ro îți pune la dispoziție un formular în care poți introduce informațiile necesare pentru crearea unui cont PAYU. Aceste date vor fi trimise cu acordul tău către serviciul PAYU pentru crearea unui cont. Deasemenea datele furnizate vor fi publicate la adresa web specificată în formular.

Dacă ai un cont PAYU, poți salva codul comerciant și cheia de codare folosind formularul pus la dispoziție în acest scop. Din acest moment funcția de încasare facturi online va fi activă.

Servicii de colectare debite

Serviciului factureaza.ro pune la dispoziție funcții de conectare și comunicare automată cu servicii externe de colectare debite. Activând funcția de încasare debite online, facturile emise de tine vor putea fi trimise către firme care oferă servicii de colectare debite. Pentru activarea funcției de colectare debite online trebuie să colaborezi cu o societate care oferă aceste servicii. Factureaza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru relația ta cu firmele care oferă servicii de colectare debite.

Poți activa funcția de colectare debite online pentru facturile tale.

Procesatorul de plăți partener al serviciului factureaza.ro este STRAETUS. Mai multe informații găsești aici: www.straetus.ro.

Tarifele pentru serviciile de recuperare debite ale STRAETUS este disponibila aici.

Serviciului factureaza.ro îți pune la dispoziție un formular prin care poți trimite o cerere de activare a serviciilor de colectare debite ale STRAETUS, furnizând adresa de email și numărul de telefon de contact.

După activarea funcției de colectare debite, facturile tale scadente vor putea fi trimise către agentul de colectare debite pentru recuperare, folosind un formular special în care poți include detalii despre factură și debitor. Deasemenea, după activarea funcției de colectare debite, informații despre plățile și chitanțele asociate facturilor trimise agentului colector pentru recuperare, vor fi trimise automat către agentul colector.

Responsabilitatea S.C. Cubus Arts. S.R.L

Pentru buna funcționarte a site-ului precum și pentru realizarea posibilității de a furniza o gamă largă de servicii, S.C. Cubus Arts S.R.L. colaborează cu terți. Prin utilizarea site-ului și a serviciilor sale înțelegi că S.C. Cubus Arts S.R.L. nu răspunde de momentele de nefuncționare sau de funcționarea defectuoasă a sistemelor terților prin intermediul cărora se realizează serviciile ce necesită apelarea la aceștia, și nici de alterarea, pierderea sau netransmiterea informațiilor transmise prin intermediul acestora.

Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este posibilă, S.C. Cubus Arts S.R.L nu are obligația legală de a verifica informațiile salvate sau furnizate pe site-ul factureaza.ro de către utilizatorii acestuia și nu poate fi trasă la răspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informații. Ai luat la cunoștiință și ești acord cu faptul că ești singurul responsabil pentru conținutul informațiilor salvate în, și furnizate prin intermediul site-ului nostru.

Declari în mod expres că înțelegi și că esti de acord cu următoarele:

 1. utilizarea serviciilor site-ului factureaza.ro se face pe propria răspundere

 2. serviciile factureaza.ro sunt furnizate "așa cum sunt/ca atare"

S.C. Cubus Arts S.R.L. nu oferă nici o garanție că:

 1. serviciile vor corespunde tuturor cerințelor tale

 2. serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori

 3. orice eroare de program va fi corectată

În nici o circumstantă S.C. Cubus Arts S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din, sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanță al serviciului sau site-ului factureaza.ro

Ne străduim să furnizăm un serviciu de încredere și de calitate.

Linkuri

Site-ul factureaza.ro sau documentele generate folosind site-ul factureaza.ro pot conține link-uri adăugate de terțe persoane pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate și cu care nu putem fi asociați în niciun mod.

Nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul linkurilor către alte site-uri.

Publicitate și promoții

S.C. Cubus Arts S.R.L poate derula în orice moment campanii de publicitate și/sau promoții în orice secțiune a site-ului factureaza.ro. Campaniile și promoțiile derulate de S.C. Cubus Arts S.R.L nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor pot fi schimbate oricând fără să necesite un anunț prealabil.

S.C. Cubus Arts S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promoțiile organizate în site, altele decât cele organizate strict de S.C. Cubus Arts S.R.L

Ne rezervăm dreptul de a plasa publicitate în site-ul factureaza.ro

Considerații finale

Documentele Termeni și condiții, contract, acte adiționale și anexe alcătuiesc întreg cadrul contractual de față și înțelegerea părților, în conformitate cu subiectul înțelegerii și înlocuiesc orice înțelegere, promisiune, ofertă, contract, garanție, scrisă sau orală anterioară, dacă nu este menționat altfel în mod expres.

Politica de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate respectă drepturile tale de a exercita control asupra informațiilor tale personale.

 1. Nu vom aduna informații personale identificabile, ca de exemplu numele tău, adresa ta de email sau poștală sau numărul de telefon ("Informații personale") fără cunoașterea sau permisiunea ta.

 2. Nu vom divulga informațiile tale personale terților decât daca ne-ai autorizat explicit în acest sens.

 3. Îți permitem să vizualizezi, să corectezi sau să înlături informațiile tale personale și alte informații asociate cu înregistrarea ta ca utilizator al site-ului nostru.

 4. Vom lua măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor personale pe care le colectăm.

Nu furnizăm informațiile tale personale terțelor părți fără acordul tău.

Datele cu caracter personal vor fi folosite in următoarele scopuri:

 1. Pentru a personaliza serviciul pe care ți-l furnizăm

 2. Pentru a comunica cu tine în privința serviciilor furnizate, actualizărilor acestor servicii și noilor caracteristici sau întreruperi planificate ale serviciului nostru

 3. Pentru a-ți asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului

Ne angajăm să îți oferim controlul asupra informațiilor tale personale. La cererea ta explicită, vom sterge toate informațiile tale personale stocate în contul tău. Ne rezervam dreptul de a nu șterge informații sau evidențe personale, dacă suntem obligați de lege să păstrăm acele informații sau acele evidențe.

Firma Cubus Arts este înregistrată în registrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu cu numărul 18666

Îți respecăm dreptul de dispune de informațiile tale, inclusiv de a ne cere să le ștergem din sistemul nostru.
S.C. Cubus Arts S.R.L
Str. Mitropoliei 25
Sibiu 550179 România
RO 13548146
J32/508/2000
Fax 0368 409233

Pentru urgențe ne puteți contacta telefonic la 0368 409233.
Pentru orice alte situații vă rugăm să folosiți formularul de mai sus.
Contact Cubus Arts S.R.L
Click pentru ajutor live x ^