Plata online

Folosind funcția de încasare facturi online facturile tale pot fi achitate și prin intermediul serviciilor de plata on‑line ale www.payu.ro (card, paypal, transfer bancar, etc...)

Etapele plății

În 30 de secunde factura ta poate fi plătită folosind cardul, prin paypal sau transfer bancar:

 1. Factura se emite normal și se trimite pe email.

 2. Textul mesajului trimis pe email conține un link de plată online a facturii.

 3. Clientul acceseaza linkul de plată și introduce datele personale.

  Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe parți, nici de către SC Cubus Arts SRL, nici de către PAYU.

 4. Clientul selectează una din modalitățile de plată, completează datele cerute în funcție de modalitatea de plată aleasă și finalizează plata.

 5. Plata se înregistrează automat și factura va fi închisă.

Facturile tale pot fi plătite online foarte rapid

Politica de securitate

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 1. Datele personale introduse pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – PAYU garantează securitatea sistemelor sale informatice.

  Citește "Politica de confidențialitate PAYU" si "Termenii și condițiile factureaza.ro " pentru mai multe informații.

 2. Date sensibile in cazul plăților prin card bancar – numar de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite.

  În cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de către PAYU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legata de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele factureaza.ro sau pe serverele PAYU, aceastea fiind direct introduce în sistemele Visa sau MasterCard. În plus, în cazul în care cardul tău a fost emis de către o bancă certificată în sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea ta în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știuta numai de tine, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citește "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Tehnologiile și procedurile folosite la plata online asigură un grad foarte ridicat de securitate.