factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?
Instant factoring logo yellow

Finanţare facturi prin Instant Factoring

Facturezi cu spor și îți încasezi banii instant.

Știm că viteza și simplitatea sunt importante pentru tine atunci când facturezi. Așa că ne-am ales un partener pe măsură, care să te ajute să-ți finanțezi facturile la fel de repede: Instant Factoring te ajută să-ți primești banii de pe facturi pe loc, iar apoi să-i folosești acolo unde ai mai mare nevoie. Simplu şi flexibil.

Intri în contul tău factureaza.ro, alegi facturile în termen pentru finanțare, completezi datele necesare, și ai banii în cont în câteva ore.


Susține-ți afacerea prin acces rapid la cash

Cum s-ar mișca acum afacerea ta dacă ai avea cash disponibil?

Te-ai simți mult mai relaxat să faci investiții, să preiei fără ezitare comenzi noi și să ai siguranța că îți poți plăti angajații, furnizorii și taxele, cu acces nerestricționat la lichidități.

Dar clienții îți dau termene lungi de plată, iar tu rămâi cu banii blocați. Ne-am gândit să îți oferim acel 'peace of mind' care să te încurajeze să îți conduci mai departe afacerea în vreme de criză.

* fără birocrație – un aviz de predare a mărfii sau un proces verbal de prestare a serviciilor e de ajuns;

* flexibilitate – tu alegi facturile pentru care vrei să ceri finanțare;

* poți finanța nelimitat – chiar și pentru sume de câteva sute de mii de euro;

* totul e la vedere – nu există comisioane sau costuri ascunse;

* știi ce ai de făcut încă de la început – primești o demonstrație gratuită personalizată a platformei susținută de un expert Instant Factoring pentru a testa modul de funcționare și viteza de finanțare;

* poți avea încredere – Instant Factoring este prima companie fintech din România de finanțare digitală a facturilor, acreditată de Banca Națională a României;

* elimini termenele lungi de plată – îți încasezi banii în doar câteva ore și îți păstrezi clienții fericiți.

Cel mai important, ai parte de mai multă flexibilitate decât ai găsi la oricare bancă sau furnizor. Prin factoring online îți finanțezi ce facturi vrei tu de la clienți, indiferent că ești un start-up lansat acum o lună, sau o companie cu experiență.

Oportunitățile nu așteaptă ca tu să îți încasezi banii peste 30 de zile.

Intră în contul tău factureaza.ro, verifică-ți facturile emise care încă nu au ajuns la scadență și ia-ți banii pe ele. Atât de simplu.

Spor la facturat și finanțare plăcută!